Tjo vänner ;)

hej hej :) I Tisdags fick jag Sommarlov! och slutade nian då! :D Känns skönt med lov! Från tisdagen till igår så sov jag och mina kära vänner på kyrkan :) vi tränade, köpte pizza, gjorde tårta mm. och inte minst så kollade vi på PLL avsnittet som kom ut då, det var väldigt spännande o bra tycker jag :) Sen igår kväll var det flaggleken vilket var riktigt roligt :D 
 
Idag har jag sovit ut, tränat, ätit och kollat på OTH ♥ :) Har inte varit sån speciell dag men skönt o bara vara ledig och inte göra något särskilt :) Ikväll kommer Matilda hit så ska jag fixa 1D naglar på henne eftersom hon ska på konserten på Lördag :) Sen efter de så ska vi nog kolla på nån film eller nå :)
 
Jag, Frida o Matilda på skolavslutningen :D Nu har vi slutat nian :D
 

Mys

Frukt, choklad och one tree hill.. Det blir inte mycket bättre och en otroligt mysig katt bredvid mig gör det inte sämbre :) har nyss tränat också :)

Tidigare idag var jag ner till byn o kolla på studenterna :)






Bra dag! :)

Tjoo! Idag har varit en riktigt mysig och impulsiv dag :D Först var jag på skolan o jolla o slutade efter lunch. Då åkte jag och Frida hem till Selma och överaskade henne så var vi där och solade och pratade och myste bara :) Efter det åkte jag hem, kollade lite på datorn, åt mat o.s.v. Sen kom Matilda, Frida, Selma och Maria till mig så gick vi ut på promenad vilket var väldigt skönt och uppfriskande :D När jag kom hem så var jag ju redan uppvärmd så då körde jag lite styrkeövningar :) Riktigt bra dag måste jag säga! :)
Snor en bild från selmas blogg :)
 

Så skönt väder!

Är så skönt ute nu! Ska snart dra till Bollnäs med Matilda och våra mammor och gå lite i affärer o så, köpa byxor åt mamsen för alla hennes ser ut som säckar 😉


Myys med mobilinlägg! ☺️

Myyyyys

Hej hej! Igår så kom signe och rens hit o då lekte vi munken m.m. sen åt vi o fika så det var jätte trevligt och mysigt :) På kvällen var jag på bibelkväll sen efter hängde vi kvar lite på kyrkan men alla typ drog jätte tidigt :P Så sen när jag kom hem så drog jag och Pauline ut på en promenad och senvar vi hos mig o prata o kolla på lite videos och så :) 
 
Idag är det söndag och jag har inte så mycket på schemat, jag orkade inte åka på möte idag. Jag ska på bio ikväll med kompisar :) Det ser ut o vara fint väder iaf så kanske kommer vara ute lite o så :) 
 
En bild på mig och 3 av mina kompisar :D