Heeeejsaaaan♥

Hejsan!! 
Idag så var jag Rens, Maria, Edith, Sofia o Bettan och badade, det var inte det bästa väderet men det sprack upp ibland och då var det skönt :)
Det enda jag har gjort sen jag kom hem är typ att jag har ätit bara xD 
Om ett tag så ska jag träna, jag har dubbel pass på HipHopAbs idag, sen lite senare så ska jag göra nå med kompisar :) Helt okej dag skulle jag villa säga :)
 
Jag o Frida med våra älskningar! ;)
 

dålig på å blogga

Igar så var jag bara hemma hela dagen, har inte så mycket o säga om de ;) 
Senare vid 9 tiden ungefär kom Pauline o Matilda så spelade vi kort, sen gick dom hem en stund :) 
Vid kanske 12 tiden så kom dom tillbaka så kollade vi på Pitch Perfekt och hade pyjamas och myste kollade på lite videos och så efter :) Dom gick hem vid ungefär 3, jag somnade vid ungefär 3:40 så det vart lite sent. Ville inte sova bort riktigt hela dagen så jag ställde klockan på 12 så då vaknade jag till ljudet av high school musical, kollade på lite videos, ett oth avsnitt sen har jag ätit och så :) Jag har inget plannerat idag så jag får väl se vad som händer :) 
 

Hello

Tjeena ;D 
Idag vaknade jag ganska sent runt 1 tiden. Jag har bara chillat framför datorn och så :)
Spelat gitarr och bara myyyst! 
Ikväll ska jag vara med kompisar, vet inte säkert vad vi ska hitta på men det är sånt som visar sig :)
 
 
 
 

In LOVE With BikBok Sale!! <3

 
Det finns så sjukt mycket annat fint på rean med men det är dethär jag fasnade lite extra för nu! Jag vill bara skicka efter allting särskilt shortsen och typ allt det andra xD haha jag älskar allt helt enkelt! Om ni klickar på bilderna så ska ni komma till ja vad säger man hemsidan där dom är typ.. ja ni fattar nog ;) 
 

Träning m.m.

Tjena! Idag har jag varit på sommarskolan det låter som jag typ fick F i alla ämnen så jag måste jobba extra men så är det inte, det är på gymnasiet att man får prova lite olika linjer också typ :P vet inte hur jag ska förklara. Men jag har gått 3 dagar iaf denhär veckan så då är det bara imorgon kvar :) men när jag kom hem chilla ja bara vid datorn och så, sen tränade jag HipHop Abs och det är så grymt kul passet gick så snabbt! Dethär med dans är då helt min grej, lovin' it!! Plus att det är bra träning också så de är ju kung! Efter det tog jag en liten springtur på ca. 2km för det är inte så utmattande med dansen ;) men dom håller på o gör om vägen här så det var jätte jobbigt grus att springa på! Plus att det var jobbig luft också :/ men det var skönt att röra lite på sig så nu ska jag satsa på träningen! :D Men nu ska jag kolla på OTH sen sova ;D


Sover ihjäl mig!

Idag så jag vaknadevaknade jag 15.45 asså jag fick panik! har sovit bort hela dagen känner jag! Jag var själv hemma när var vaknade så det var ingen som väckte mig tidigar heller så.. så det var lite jobbigt. 
Ikväll ska ja nog bara vara hemma känner jag kanske kollar på film med Matilda eller nå :) 
Men nu ska jag typ äta snart ssen om jag känner för det så ska jag nog ut o springa :) Nu har jag inte så mycket mer att skriva, hujj ;)
 
En bild på tåget till gävle på mig o Maria :)
 

SOMMARLOV!! :D

Idag fick jag sommarlov! och det är så sjukt skönt!! :D 
Idag hade jag först Skolavslutning sen åkte jag ham och åt och och så, sen åkte vi till bollnäs och där kopte jag bl.a. en blus på Erikshjälpen :) Sen tog vi med pizza hem som kvällsmat :) 
Ikväll har jag varit med Matilda och vi har kört Playstation spel och kört skipoo *stavning* och bara jolla omkring xD Men nu bara tar jag det lungt :) GLAD SOMMAR PÅ ER! ;D 
 
Var bara bilderna på mig o Matilda som blev åt rätt håll men jag orkar inte fixa :P
 
 
 

Ring

Glömde igår att lägga ut denhär ringen som jag också köpte, Matilda och jag köpte lika fast hon köpte en svart och jag den på bilden :)

Övriga bilder från gårdagen :)

Det är bilder från både min och Fridas kamera :)
 
 
'
 
 
 
 
 
 

Gävleee!

Idag var jag o kompisarna i Gävle och shoppade så nu tänker jag lägga upp vad jag köpte :)
Hittade en hel del med grejer också hade jag presentkort på H&M och Kappahl. 
Jag är jätte nöjd med allt jag köpte! Jag skriver var jag har köpt dom ifall ni vill gå inte o kolla :)

Linnen: Bik Bok                                                    Trosor: Cubus Bh: Lindex Bikini: Bik Bok
                                                                           Bandeau: H&M 
 
Shorts: Gina Tricot                                                Body splash: Gina Tricot Torr Shampo: Kicks
Essie nagelack: H&M Depend nagelack: Cubus      Läppbalsam: Kappahl Ögonfransböjare: Gina Tricot 
                                                                           Läppstift: Lindex 

Byxor: H&M                                                         Blus: Kappahl
 Klänning: H&M                                                    Klänning: H&M
 
 
Jag lägger upp lite övriga bilder senare ikväll eller nån annan dag :) Hejdåå! :)
 
 

Nationaldagen, första doppet :)

Tjeena! 
Idag är det nationaldagen "firade" med att åka till grängen med 2 av mina kompisar o tog första doppet, det var ganska kallt men inte på värsta viset :) 
Men vi knäppte lite kort där och så med. 
Nu är jag så sjukt trött och det känns väldigt jobbigt att jag måste duscha.. helst känner jag att jag bara vill sova föralltid typ :P 
Så det var lite bilder från idag, hujj! :)

Sorry för dålig bloggning

hejhej! 
Jag vet att jag inte har bloggat på 5 dagar nu och jag har ingen ursäkt till varför jag inte har bloggat jag har bara inte haft lust. Jag har redigerat nån bild osv. och tänkt att göra ett inlägg men det har bara kommit upp nå annat hela tiden så det har liksom inte blivit av! 
Men idag iaf Måndag så har jag varit på skolan, fikade förska lektionen brännboll andra och glass tredje så det var ju inte en helt fel dag bara är vädret har varit skit fast det börjar spricka upp nu men det blåser som nå annat!
Resten av dagen ska jag nog bara chilla hemma kan hända att nån Rens-människa kommer och joinar mig men jag får se vad eftermiddagen/kvällen har att erbjuda :) 
Imorgon tar Edith studenten så då ska jag gå o kolla på henne efter skolan sen på kvällen har Edith och Hanna studentfest tillsammans så då ska jag dit :) Om ni undrar så är Edith min kusin ni kan gå in på hennes blogg HÄÄR den är bra faktiskt :) Men nu känner jag att jag skriver lite för mycket, bye bye! :)
 
Det har varit så varmt förra veckan och i helgen, denhär bilden är tagen nån gång då :)