sjukling dag

Hejsan! 
Idag vaknade jag med jätte jobbig huvudvärk så jag blev hemma :( Jag har bara typ sovit, kollat på nashville, gossip girl. Jag kollade också på Frozen alltså vilken bra film, bästa jag har sett på längen! Älskar den <3 Just nu har jag ont i huvet igen, kommer i omgångar :( Känner mig febrig med :( Åhhh jag har inte tid med att vara sjuk, orkar inte missa mer i skolan, missade 2 franska läxor idag och imorgon har jag matte prov vilket är jobbigt om jag missar.. orkar inte med dethär nå mer.
 

Kyrkan o min nya kärlek💚

Tjaooo!
Ikväll var jag på kyrkan, var jätte roligt! Tack till att som gjorde den bäst, var grymt!! 
Måste bara visa er min älsklings grejj just nu! Den är så sjukt skön o mjuk o ja allt som är underbart! Man svävar på moln liksom ;P ❤️
Såhär glad blir man av den!




It's Friday

Tjenna! 
Idag har jag kollat på Gossip girl, har nyss börjat kolla på det och hittils tycker jag att den är jätte bra :) Jar är på s01e09 :) Har varit med Pauline idag med, vi bara typ chilla :) 
Nyss beställde jag lite saker som jag önskade mig i julklapp men inte fick från craycray.se :)
 
 Revlon Lipbutter - Strawberry Shortcake
Real Techniques - Expert Face Brush
Mabelline Babylips - Dr Rescue Shooting Sorbet
 
 
 

Unite!

Igår kom vi hem från Unite! Det var jätte bra och roligt där, vi åkte dit den 29 dec. och kom hem igår 1 jan. 
Jag fillde ju år 30 dec. så jag firade min födelsedag där, det var lite konstigt men jag hade jätte fina vänner som bjöd mig på lunch och fika ;D <3 Fick även komma upp på scenen med 4 andra ungdomar som också fyllde år samma dag, min kusin som var med dit fyllde också år samma dag så det var vi och 2 till ;D Unite 14 har verkligen varit ett minne för livet, har kommit både kompisar o gud närmre :) 
 
Tänkte att jag skolle sova tills jag vaknade eftersom jag inte har gjort det på ett tag nu. Jag tycker verkligen inte om att sova bort för mycket av dagen, det är så jobbigt! Vaknade 13.45... jobbigt...  Jag har iaf ätit mat o så. Resten av dagen så ska jag bara chilla, kolla på filmer/serier, måla naglarna har jag också tänkt att göra :)
 
Ha en bra Torsdag människor!